Goudse koeken zijn nog niet zo stroperig

Die les kreeg de koploper van de Hoofdklasse A, het Alphense ARC, gisteren van de Jodan Boys.
Na een onstuimig eerste kwartier stond er 3-0 op het scorebord, daar aan de rand van het Goudse Goverwelle. En het meest wrange van alles was dat twee van de doelpunten werden gemaakt door Stefan den Horder, die vorig seizoen de aanvalslinie van de Alphense ploeg leidde.

Voor en na afloop sprak ik met trainer Mark Evers van ARC, met Timo de Graaf (verdediger ARC) en Stefan den Horder (doelpuntenmaker, drie in totaal). Deze interviews vind je helemaal onderaan.

Het was weer een mooi ritje naar het Goudse. Je komt dan altijd langs de Reeuwijkse Plassen, een mooi natuurgebied. Je kunt er mooi doorheen fietsen, richting Driebruggen. Maar je kunt ook naar het zuiden gaan, naar Haastrecht en dan vervolgen langs de Vlist om in Schoonhoven te eindigen. Als je dat doet dan heb je een fraai stukje polderlandschap gezien.

Op de terugweg reed ik even door de wijk Goverwelle en dan kom je langs de Goudse Hout. Dat is een mooi open veenweidegebied met veel sloten, bruggetjes en bosschages. Ook daar is het mooi fietsen of wandelen.

Luister naar de voorbeschouwing met ARC trainer Mark Evers

Luister naar drievoudig doelpuntenmaker Stefan den Horder

Luister naar de nabeschouwing van ARC trainer Mark Evers

Luister naar de teleurstelling van ARC centraal verdediger Timo de Graaf

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *